AKCE: Doprava do balíkovny jen za 27 Kč

Grilovat na lávě můžete téměř všechno, záleží jen na naší fantazii …. Lávový kámen je přírodní materiál pocházející z dnes již vyhaslých sopek, který velice rychle absorbuje teplo. Lávové kameny před grilováním rovnoměrně umístěte na spodní rošt nad plynový hořák, zapalte hořáky (pomocí piezozapalování při otevřeném víku), lávové kameny nahřejte na maximální výkon po dobu 10-15 minut (doba je závislá na okolní teplotě, v chladném počasí je nutné zahřívat déle). Základní podmínkou správného grilování je rychlé a prudké opečení povrchu jídla, aby se vytvořila chutná kůrčička uzavírající ve svém středu voňavé šťávy. Doba přípravy pokrmu je 5 – 20 minut podle druhu suroviny, kterou grilujeme. Je-li surovina předem marinovaná, grilovací čas bude kratší a výsledek lepší.

Výrobci:

Zvolenému filtru neodpovídá žádný produkt – načíst znovu.

Novinky

AKCE | limitovaná edice nářadí Metabo Black Edition

PROBÍHAJÍCÍ AKCE Exluzivní nabídka akumulátorového nářadí METABO v černé variantě z limitované edice Black Edition a s nadstandartní zárukou "Full ...

AKCE | Akumulátor zdarma k aku nářadí FESTOOL

PROBÍHAJÍCÍ AKCE Pro zákazníky, kteří hledají kvalitní akumulátorové nářadí výrobce FESTOOL nabízíme k vybranému nářadí jeden 18V akumulátor o kapa...