Grilovat na lávě můžete téměř všechno, záleží jen na naší fantazii …. Lávový kámen je přírodní materiál pocházející z dnes již vyhaslých sopek, který velice rychle absorbuje teplo. Lávové kameny před grilováním rovnoměrně umístěte na spodní rošt nad plynový hořák, zapalte hořáky (pomocí piezozapalování při otevřeném víku), lávové kameny nahřejte na maximální výkon po dobu 10-15 minut (doba je závislá na okolní teplotě, v chladném počasí je nutné zahřívat déle). Základní podmínkou správného grilování je rychlé a prudké opečení povrchu jídla, aby se vytvořila chutná kůrčička uzavírající ve svém středu voňavé šťávy. Doba přípravy pokrmu je 5 – 20 minut podle druhu suroviny, kterou grilujeme. Je-li surovina předem marinovaná, grilovací čas bude kratší a výsledek lepší.

Výrobci:

Zvolenému filtru neodpovídá žádný produkt – načíst znovu.

Novinky

AKCE | Akumulátor zdarma k aku nářadí FESTOOL

Pokud si v období od 1. dubna 2020 zakoupíte některý z vybraných výrobků 18V řady aku nářadí Festool, dostanete po registraci na stránkách výrobce akumulátor BP 18 Li 5,2 AS...

Nové bezuhlíkové aku vrtačky Bosch (2020)

Aku vrtačka GSR 18V-50 Napěťová třída 18 V ...