Grilovat na lávě můžete téměř všechno, záleží jen na naší fantazii …. Lávový kámen je přírodní materiál pocházející z dnes již vyhaslých sopek, který velice rychle absorbuje teplo. Lávové kameny před grilováním rovnoměrně umístěte na spodní rošt nad plynový hořák, zapalte hořáky (pomocí piezozapalování při otevřeném víku), lávové kameny nahřejte na maximální výkon po dobu 10-15 minut (doba je závislá na okolní teplotě, v chladném počasí je nutné zahřívat déle). Základní podmínkou správného grilování je rychlé a prudké opečení povrchu jídla, aby se vytvořila chutná kůrčička uzavírající ve svém středu voňavé šťávy. Doba přípravy pokrmu je 5 – 20 minut podle druhu suroviny, kterou grilujeme. Je-li surovina předem marinovaná, grilovací čas bude kratší a výsledek lepší.

Výrobci:

Zvolenému filtru neodpovídá žádný produkt – načíst znovu.

Novinky

AKCE | Akumulátor zdarma k aku nářadí FESTOOL

Akční nabídka do 30. listopadu 2019 Pokud si v období od 1. září do 30. listopadu 2019 zakoupíte některý z vybraných výrobků 18V řady aku nářadí Festool, dostanete po regi...

AKCE | Ušetřete až 2600 kč za nářadí FESTOOL

Akce CASHBACK byla již ukončena Pokud si v období od 1. července do 31. srpna 2019 zakoupíte některý z vybraných výrobků nářadí Festool, máte možnost využít propagační akci...