Air Control System Regulaci přívodu vzduchu zajišťuje páčka umístěná na podstavci
grilu a klapka na víku. Postupným prouděním vzduchu vzniká komínový
efekt, který urychluje fázi předehřevu průběžným rozdmýcháváním
dřevěného uhlí. Regulace přívodu vzduchu je důležitá pro následné
ovlivnění teploty grilování a lepší výkonu grilu.
Čas potřebný na rozžhavení dřevěného uhlí se pohybuje
kolem 20 minut. Díky konstrukci grilu a využití Air Control systému vám
budou k předehřevu stačit zápalky a pevný podpalovač.
Víko grilu s držadlem a háčkem na zavěšení
Předehřívací komora
Součástí dodávky: 2 kola pro transport, 2 boční držáky, popelník, baleno v kartonu
Koronavirová krize dopadla více či méně tvrdě na každého z nás. Někdo přišel o zdroj
obživy, jiní o dlouho budované podniky, a další dokonce o své přátele či blízké.
Pro...